Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Idag vet inte 1 av 2 småföretag vad GDPR står för eller vad det innebär för dem? Vi hjälper dig göra något åt det!

Dela inlägg:

I maj ersätter GDPR det datadirektivet vi har idag, PUL, vilket medför skärpta krav för hur företag och organisationer hanterar personlig data. Om man inte har startat med att skapa medvetenhet om detta och påbörjat sin kartläggning av personuppgifter är det hög tid att göra det!

Tillsammans med våra konsulter på Zango tittar vi på nuläget och skapar en förståelse för vad GDPR kommer att innebära för just Er. Vi ger ett förslag på en aktuell åtgärdsplan med en klar prioritering av vilka processer och aktiviteter som bör utföras först. Vill ni ha hjälp ytterligare med tex. införandet av denna plan och utbildning av personal kan vi även vara behjälpliga med det.

Kontakta oss för mer information.