Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Upphandling

- Vi hjälper er hela vägen

Den svenska offentliga marknaden är gigantisk. Ofta nämns det totala värdet som siffror på över 600 miljarder kronor årligen. Det finns åtskilliga miljoner kronor att tjäna på att vinna en offentlig upphandling – vilken bransch du än är verksam i.

Vi hjälper dig att hitta och vinna upphandlingen! Det kostar mycket mindre än du tror, men kan resultera i oerhörda förtjänster.

ZANGO

Upphandling

Hitta gyllene möjligheter
Att få ett omfattande uppdrag inom den offentliga sfären kan betyda trygghet för företaget under åratal framåt. Som partner åt myndigheter och offentliga organisationer har du också gyllene möjligheter att skapa mervärde i form av tilläggstjänster eller utökade uppdrag.
Men, antalet upphandlingar är svårt att överblicka. Hur hittar du anbuden som kan utveckla dina affärer?

Vi ger stöd, råd och vägledning
Det spelar ingen roll om du är ett litet fåmansföretag eller ett internationellt storföretag. Alla företag har en potential att vinna mark hos stat, kommun och landsting. Men hinner du leta? Kan företaget fokusera på att hitta och vinna en upphandling – mitt i den dagliga verksamheten? Det är här vi kommer in i bilden. Vi löser det. Vi ger råd och stöttning, eller tar er igenom hela upphandlingen från start till vunnet anbud.

Även små företag kan vinna
Upphandlingar och avtal kan ibland framstå som något tungt och besvärligt, speciellt för mindre företag. Men du behöver inte alltid ha stor volym, eller tillhöra de största spelarna för att vara rätt val. Det handlar oftare om att kunna bevisa sin egen kunskap och att argumentera för rätt saker.

Vi tar hem upphandlingen åt dig
Många upphandlingskonsulter fokuserar på juridiken. Men, juridik är bara en av de viktiga grundpelarna. All upphandling handlar om att kunna formalia, att renodla och att presentera det relevanta. Det som avgör vem som kan vinna upphandlingen är ofta en affärsmässig taktik. Analys utifrån affärsperspektiv är tungan på vågen. Det är vår hemmaplan.

Vi tar in företaget på den offentliga arenan. Utveckling och långsiktig lönsamhet.

-> Ring eller mejla oss så berättar vi mer. Det kostar ingenting.

Yellow logo Zango