Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

GDPR – håller ni vad ni lovar?

Dela inlägg:

Minns du januari för ett år sedan? Kanske var ni i full gång med att förbereda er verksamhet inför 25 maj då den nya dataskyddsförordningen trädde i kraft. Så här snart ett år senare – arbetar ni efter de rutiner som sattes då? Och kom ni i mål med allt ni borde gjort?

Den 28 januari var det den internationella dataskyddsdagen. Tanken med dagen är att lyfta rätten till allas skydd för personuppgifter. Det var en intensiv period för många företag under förra våren och med slutmål 25 maj pustade de flesta ut. Men det var där och då som arbetet började med att hålla nya rutiner och arbetssätt igång.
Fungerar era nya rutiner som ska stödja dataskyddsförordningen?
Är personalen insatt i vilka regler som gäller kring hantering av exempelvis personnummer och e-post?

Vi på Zango kan hjälpa er med att se över vad ni behöver göra för att ni ska leva upp till de nya kraven – inte bara på papperet. Tillsammans gör vi en genomgång av nuläget. Vi kommer sedan med förslag på åtgärder. Vi stannar inte där utan tar gärna en aktiv del och driver arbetet med genomförandet.

Hör av dig  till oss så kan vi berätta mer om hur vi skulle kunna jobba tillsammans.
Ring: 033 – 10 80 00
Mejla: info@zango.se