Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Verksamhetsutveckling

- Lönsamhet och nytta

Är du involverad i ett medelstort företag kommer du förr eller senare till en punkt där verksamheten blir så komplex att det är svårt att bara fokusera på den verkliga affärsnyttan och kärnverksamheten.

Driver du ett mindre företag? Antagligen startade ditt företag med en god idé. Förmodligen har du en vision om vad du vill uppnå, hur företaget ska bli. Men, att hitta dit är inte alltid så enkelt.

Lönsamhet är med stor sannolikhet något alla företag bör värdesätta högt. Vi hjälper dig att styra rätt, att träffa målet. Vi skapar en bättre möjlighet till ökad lönsamhet – för företag i alla storlekar.

ZANGO

Verksamhetsutveckling

Hur når du målet?
För att nå ett uppsatt mål måste man först och främst veta var målet är, hur man når det och vad som krävs. Vi har en lång och samlad erfarenhet av att analysera verksamheten och identifiera problemområden och utvecklingsmöjligheter.
Vi vågar påstå att vi är skickliga på att styra mot en bättre lönsamhet. Vi hjälper dig att få bort stoppklossarna.

Inga färdiga modeller
Vi kan de färdiga modellerna. De är välbeprövade och bra, men ofta aningen för trubbiga. De behöver anpassas. Varje organisation och varje kund är unik. Det kräver anpassade angreppssätt.
Vi hittar rätt ledningsstruktur, rätt belöningssystem och hittar målet. I en snabbt föränderlig tid gäller det att kunna navigera snabbt och vant.

Vi driver utvecklingen
Det kan vara svårt att ha fullt fokus framåt och samtidigt styra utvecklingen i en snabb förändring. Att driva företagsutveckling och förändringsarbete är vår specialitet.
Vi tar fram lösningarna åt dig, men vi är också gärna en del av lösningen. Vi arbetar strategiskt och operativt. Konkret och ansvarsfullt.

Vi gör din verksamhet bättre. Vi utvecklar företag till mer lönsamma företag.
->Ring eller mejla oss så berättar vi mer. Det kostar ingenting.

Yellow logo Zango