Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Ny projektledare hos oss på Zango!

Dela inlägg:

Vi hälsar Sebila Dervisevic varmt välkommen till oss på Zango. Sebila kommer att förstärka vårt projektteam i väst och arbeta tillsammans med oss i vår roll att stötta företag i att utvecklas och driva komplexa projekt där kundens affärs- och verksamhetsutveckling alltid står i fokus.

Vi anställer löpande ny personal och är du intresserad av att arbeta med projektledning inom affärs- och verksamhetsutveckling är du alltid välkommen att kontakta oss på Zang0!

Står ditt företag i begrepp att förändra, effektivisera och utveckla och behöver stöd med att leda arbetet? Tveka då inte att kontakta oss på Zango! Med vår långa erfarenhet att att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete i företag vill vi gärna vara med och hjälpa er att ta nästa steg.