Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Jobba hos oss på Zango som Upphandlingskonsult!

Dela inlägg:

Vill du arbeta i ett spännande och expansivt företag som brinner för att stödja företag med affärsutveckling och offentliga anbud!?

Är du personen som vill vara med och vidareutveckla oss?

Vi söker ytterligare en medarbetare inom vårt upphandlingsteam. Vi söker dig som är strukturerad, affärsmässig och gillar att arbeta i grupp. Du är målmedveten och gillar att ta eget ansvar och driva affärer tillsammans med ditt team gentemot våra kunder.

Dina arbetsuppgifter består av kunddialoger, sökning efter offentliga upphandlingar, anbudsarbete och administrativa arbetsuppgifter. Arbetet sker främst från vårt kontor i Borås men ett visst mått av tjänsteresor kan också bli aktuellt.

Vi tror att du är van att arbeta strukturerat, du har gärna erfarenhet kring offentlig upphandling (meriterande) eller annan bakgrund som kan ses som relevant kopplat till arbetet.  Du gillar att göra affärer och drivs av att hjälpa företag att utveckla sina affärer mot offentlig sektor.

Ett krav är högskole- eller universitetsexamen inom relevant område.

Om oss

Vi på Zango vet att förändring är avgörande när man driver framgångsrika verksamheter.  Ett långsiktigt resultat skapas alltid genom en väl genomförd förändring över tid.

Oavsett bransch, oavsett storlek på företaget, vi kan hjälpa dig att bli lönsammare. Det är bara när vi hjälpt dig med just det som vi tar betalt.

Många konsulter pekar ut riktningen, men lämnar företaget att själva slutföra åtgärderna.

Så jobbar inte vi. Vi tar en aktiv roll på ett operativt plan. Kanske lite obekvämt, men rysligt effektivt. Vi är med dig hela vägen till målet.

 Vi garanterar resultat. Annars tar vi inte betalt! 

Vi bedriver konsultverksamhet inom projektledning, företagsutveckling och upphandling.

Vi arbetar praktiskt tillsammans med våra kunder för att öka lönsamheten.

Vi finns placerade i Göteborg, Borås och Visby men arbetar aktivt över hela Sverige med våra uppdrag.

För mer information om oss, besök vår hemsida www.zango.se. För mer information om rollen, kontakta Anders Heland (telefon 073-620 60 05, e-post anders.heland@zango.se)  eller Victor Petisme (telefon 073-620 60 08 e-post victor.petisme@zango.se).