Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Zango hjälper Pulsen Omsorg att ta hem avtal värt 365 miljoner

Dela inlägg:

I Jönköpings län har 13 kommuner gått samman i en gemensam upphandling kring omfattande socialtjänstsystem. Som experter inom offentlig upphandling och projektledning har Zango – på uppdrag av Pulsen Omsorg AB – drivit förhandlingar och gemensamt med Pulsen Omsorg vunnit ett av de största svenska avtalen inom området socialtjänstsystem.
Affären innebär ett avtal värt upp till 365 miljoner kronor över sju år, plus femton år som option – totalt 22 år.

Zango har lång och gedigen erfarenhet av kommunala upphandlingar. Tillsammans med Pulsens kunnande om kommunal verksamhet bygger vi en bred och djup kompetens i vårt team. Det skapar en trygghet för oss och våra kunder när vi gör affärer, menar Klaes Göransson VD på Pulsen Omsorg AB.

Hör av dig idag, så får du mer information om hur Zango kan hjälpa dig med affärsnytta, projektledning och offentlig upphandling.

Läs mer:
www.zango.se
www.pulsen.se