Genom att använda vår hemsida godkänner du vår användning av cookies.

Besöksadress
Skaraborgsvägen 3 A
506 30 Borås
033 – 10 80 00
info@zango.se

Besöksadress
Södra Kyrkogatan 1
033 – 10 80 00
info@zango.se

Zango hjälpte till att vinna avtalet och kunden hamnade högst i rangordningen!

Dela inlägg:

Zango har anlitats av Lift & Måleri i Borås för att driva ett anbudsarbete i syfte att vinna ramavtal med Borås Stad. Zango har i tätt samarbete med kunden  drivit anbudsarbetet ända fram till avtal. Lift & Måleri vann och kom högst i rangordningen vilket säkrar affärer med Borås Stad över flera år.
”Zango hjälpte oss med ramavtalsanbud i vår hemstad, deras hjälp var avgörande för att vinna det nya ramavtalet” säger Johan West, Lift & Måleri AB

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att besvara offentliga upphandlingar? Kontakta oss på Zango så bokar vi in ett personligt möte där vi visar hur vi tillsammans kan ta ert företag in i de offentliga affärerna.